Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  تسنیم، "سامانه سیدا" سامانه یکپارچه دانش آموزی است که شامل ثبت نتایج ارزشیابی، اعلام نتیجه و ارائه کارنامه به دانش آموزان است.

سامانه "سیدا" دی ماه سال ۹۹ با ابلاغ وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد اما از همان ابتدای فعالیت تا امروز که زمان ارائه کارنامه پایان سال دانش آموزان رسیده است، مدیران مدارس از ضعف و خطاهای این سامانه می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود حبیبی مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش پیش از این در پاسخ به پرسش تسنیم درباره گلایه مدیران مدارس از مشکلات سامانه سیدا گفته بود: «سامانه مشکلی ندارد و تاحد ممکن مشکلات برطرف شده است، اگر مشکلی به ما گزارش کنند در اسرع وقت برطرف می‌کنیم، تمام مشکلاتی که قبلا ًگزارش شده بود را برطرف کردیم»؛ اما اکنون و در آستانه ارائه کارنامه پایان سال دانش آموزان مشکلات سیدا همچنان پابرجاست  و باری مضاعف بر دوش مدارس.

در همین رابطه مدیر یکی از مدارس منطقه ۱۲ شهر تهران به تسنیم گفت: هم‌اکنون دانش آموزانی که پایه نهم را تمام کرده‌‌اند باید در مدرسه جدید ثبت‌نام کنند و مدارس برای ثبت‌نام آنها کارنامه مطالبه می‌کنند اما نمی‌توانیم کارنامه را از سامانه سیدا پرینت بگیریم.

به گفته این مدیر مدرسه، بیش از ۱۰ روز است که امتحانات دانش آموزان پایه نهم تمام و نمرات کامل در سامانه سیدا بارگزاری شده است اما به خاطر نقص‌های متعدد سامانه نمی‌توانند کارنامه را دریافت کنند.

این مدیر مدرسه به مشکل سامانه سیدا از سال گذشته اشاره کرد و گفت: در نوبت اول نیز برای ارائه کارنامه به دانش آموزان با مشکل مواجه شدیم و در نهایت کارنامه را به صورت دستی ارائه کردیم؛ مسئولان آموزش و پرورش وقتی تصمیم دارند سامانه‌ای جدید طراحی کنند حداقل قبل از معرفی و قرار دادن آن در دسترس مدارس از زیرساخت‌های مناسب آن مطمئن شوند، آیا واقعاً نمی‌دانند که این سامانه قرار است به جمعیت میلیونی دانش آموزان خدمات ارائه دهد؟ اینکه همه مدارس را برای استفاده از سامانه سیدا به خط می‌کنند اما بعداً مشخص می‌شود سامانه به لحاظ زیرساخت پاسخگو نیست، واقعاً نابسامانی ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: مسئولان می‌گویند مشکلات سامانه سیدا حل شده است اما واقعاً اینگونه نیست و هم‌اکنون مدیران مدارس و دانش آموزان سرگردان هستند؛ برای دریافت کارنامه از سیدا با این مشکل مواجه هستیم که تاریخ تولد دانش آموز را نمایش نمی‌دهد، اسم مدیر، عکس دانش آموز و محاسبه نمرات اشکال دارد همچنین گاهی برای وارد کردن یک نمره چند ساعت باید معطل ماند. امروز (شنبه ۲۲ خرداد) از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۱ فقط توانستیم هفت کارنامه را پرینت بگیریم آن هم به صورت ناقص یعنی نبود برخی اطلاعات مانند تاریخ تولد و اسم مدیر مدرسه. پنجشنبه و جمعه نیز سامانه سیدا از دسترس خارج شده بود به مناطق هم که مراجعه می‌کنیم می‌گویند تمام مدارس مشکل دارند و منتظر جواب بالایی‌ها هستیم.

امید است وزارت آموزش و پرورش با پاسخگویی دراین باره، ساماندهی و حل مشکلات سامانه سیدا، سرگردانی مدارس و دانش آموزان را پایان دهد.

پربیننده ترین آویزان کردن یک گاو از جرثقیل برای قربانی کردن + فیلم پاسخ دبیرخانه ستاد کرونا به اظهارات رییسی روزهای برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۰ تعیین شد اعتراف مهران مدیری به کپی بودن دورهمی صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۰۳/۲۳)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دانش آموزان کارنامه انتخابات ۱۴۰۰ ارائه کارنامه مشکلات سامانه آموزش و پرورش دانش آموزان سامانه سیدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۴۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در پی ارسال طرح ابتکاری استان سمنان با عنوان «سند مراسم آغازین مدارس» از سوی سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، آن را یک کار خوب و نمونه دانست و از حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت خواست تا ضمن قدردانی از این اقدام شایسته، حتماً از آن به‌عنوان یک کار خوب و نمونه در سایر استان‌ها استفاده شود.

وزیری اظهار داشت: آیین رونمایی از طرح خلاق و ابتکاری سند اجرایی مراسم آغازین مدارس در راستای طرح فراگیر پرورشی و فرهنگی، هم‌زمان با سفر یک‌روزه وزیر آموزش و پرورش به سمنان، دیار فرهنگ و ایمان برگزار شد.

وی افزود: این سند صرفا یک چارچوب و ساختار اجرایی مراسم آغازین مدارس است و مدیران با همراهی تمامی عوامل مدرسه اعم از دانش‌آموزان، کادر اجرایی و معلمان، متناسب با سن، جنسیت و مقطع تحصیلی، برنامه‌ریزی و تدبیر لازم را برای عملیاتی‌ساختن آن مد نظر قرار خواهند داد.

و پاسخ‌گویی به نیازهای جدید تربیتی آن‌ها، عنوان و تصریح کرد: در این سند، هر روزِ هفته با یک عنوان، مشخص شده؛ یعنی شنبه روز هویت ملی، عشق به میهن و احترام به پرچم، یک‌شنبه روز قرآن و نهج‌البلاغه، دوشنبه روز سلامت روان و جسم(تربیت بدنی)، سه‌شنبه روز فرهنگی و هنری و چهارشنبه روز علمی و فناورانه، نامگذاری شده است.

گفتنی است، این طرح به‌منظور افزایش اثربخشی و مشارکت حداکثری دانش‌آموزان و مربیان در مراسم آغازین و هم‌چنین تقویت و توسعه فعالیت‌های تربیتی با نظر نخبگان، متربیان و مربیان مجرب در راستای ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین با رویکردی تحولی و متناسب با نیاز دانش‌آموزان تنظیم و تدوین شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902330

دیگر خبرها

  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان